Acompanyament emocional

Des d’Arae s’inicien les dues formacions pròpies d’acompanyament emocional.

El dia 20 de setembre comença el curs Pedagogia de l’Acompanyament, una completa formació de 140 hores amb un profund treball personal i professional. Atenció, queden molt poques places! Més informació aquí

A l’octubre s’inicia el grup Ser per educar, un espai de creixement personal per a persones que eduquen. Més informació aquí

Cursos d’educació viva

El CAIEV ofereix cursos d’educació viva presencials i telemàtics, generals i per etapes (infantil, primària i secundària). Alguns dels cursos són temàtics. D’aquests, entre els que s’inicien aquesta tardor hi ha el telemàtic de metodologies globalitzadores i els presencials de lecto-escriptura, matemàtiques, sexualitat i sistèmica.

Més informació aquí

Formació a les escoles bosc

Les escoles bosc de Rubió (Anoia) i d’Espinelves (Osona) ofereixen el Curs de formació d’educadors/es aquesta tardor i hivern, respectivament. En un i altre cas es tracta del mateix curs, una formació de 7 mòduls (32 h.) , repartits en 4 dissabtes. Té un preu de 395 €. A més, es poden cursar els mòduls de forma independent per 70 € els de 4 h. (de l’1 al 6) i per 120 € el mòdul 7, de 8 h.

La formació de Rubió comença el 10 d’octubre i us hi podeu inscriure fins el 30 de setembre. Més informació aquí.

La formació d’Espinelves comença el 16 de febrer i us hi podeu inscriure fins el 31 de gener. Més informació aquí.

Per a educadors i educadores socials

Si ets educador o educadora social, no et perdis la completa oferta de cursos del col·legi. Des de dinamització de grups de famílies a l’equinoteràpia i des de la gamificació fins a la preparació per a l’accés al treball en ajuntaments.

Tot el catàleg aquí